Bidra med informasjon

Alle kan bidra med informasjon om kulturminner på Kulturminnesøk – og det er enkelt!

Slik gjør du det

Har du informasjon om kulturminnene i Kulturminnesøk, eller kjenner du til kulturminner som ikke er registrerte? Da kan du bidra ved å legge inn kulturminner i kartet med en beskrivelse og laste opp bilder. Du kan også legge til kommentarer og bilder til kulturminnene som allerede er registrerte.

Start her med å registrere en brukerprofil, og gå i gang! Har du en brukerprofil fra tidligere versjon av Kulturminnesøk? Da må du sette nytt passord her for å logge inn. Og brukernavnet er nå epostadressen din, så bruk denne når du logger inn.

Last opp bilder

Har du tatt et bilde av et kulturminne du ønsker å dele på Kulturminnesøk? Du kan laste opp bilder på alle kulturminner du finner i Kulturminnesøk. Slik laster du opp bilder.

Legg inn et kulturminne

Vet du om et kulturminne som ikke er i Kulturminnesøk? Da kan du legge det inn selv, og dermed bidra med informasjon om kulturminner som ikke er registrerte fra før. Logg inn som bruker, og klikk på knappen "Legg til kulturminne +" øverst på siden. Fyll deretter ut feltene i skjemaet, og plasser kulturminnet på kartet. Du kan også laste opp bilder samtidig. Etter at du har lagret vil kulturminnet være synlig for alle, og du kan se dine kulturminner under "Min side". Du kan endre på registreringen senere, og legge til bilder, lenker og videoer.

Legg til en video

Har du en video av et kulturminne du ønsker å dele? Last den opp på YouTube og legg inn en lenke på Kulturminnesøk i feltet "Videoer" på det kulturminnet du har filmet.

Legg inn kommentar eller lenke

Har du mer informasjon om kulturminner i Kulturminnesøk? Da kan du kan legge inn kommentarer eller legge inn lenker til mer informasjon på andre nettsider. Du finner kommentarfelt nederst på alle kulturminnesidene, og du kan se en oversikt over kommentarene dine på "Min side".